En dans med svåra steg...

Alla inlägg den 10 juni 2009

Av Jempajenny - 10 juni 2009 22:03

I familjen Eklund ingår också labradorprinsessorna Timja och Zaffra. Agnes var överförtjust och tjöt av lycka när de svansade omkring henne. Tyvärr var de inte så intresserade av Agnes och sprang snabbt förbi henne. Men när det stod en bit grillat kött på bordet kom de smygandes och satt still. Då passade Agnes på att känna och dra lite i pälsen!

Astrid hade självklart växt och var stora tjejen, men Agnes känns fortfarande som en jätte i jämförelse med henne. Det skiljer 3 månader mellan tjejerna. Troligen känns det som ännu större skillnad just nu när Agnes går också. Astrid tyckte att Agnes var lite spännande, men tyckte att Agnes blev jobbig när hon kom nära och drog i håret och försökte sno nappen. Då var det säkrast att vara hos mamma, tyckte Astrid. 


I helgen blir det nog en tur till Götet för att hälsa på Eklundarna igen. 


Nu är det dags att krypa till kojs. Man vet aldrig vad Agnes får för sig att hitta på i natt...

Av Jempajenny - 10 juni 2009 15:25

Nu har vi förberett lite här inför kvällens grillning. En bytta med tzatziki och en med cole slaw står och gottar sig i kylen. Vi grillar kycklingfiléer och haloumiost, fixar en grönsallad också och lite beasås. Till efterätt blir det snabglass med smak av hallon och choklad. Det blir nog smarrigt.


Nu väntar vi på att våra "gäster" ska dyka upp. För att fördriva tiden spelar Agnes lite piano. Hon är så söt... Hon kryper fram/går till pianot och sträcker sig så att hon precis når tangenterna med sina små fingrar. Och så står hon där och jazzar lite. Gullunge!

Av Jempajenny - 10 juni 2009 13:16

Vi har börjat vara allt mer i Agnes rum om dagarna och leka. Och då måste man alltid säga "Hej!" till vovven. En annan favorit är att pussla.


Dagens outfit:

Klänning, FIX

Body och tights, Name It

Strumpor, H&M

Av Jempajenny - 10 juni 2009 11:25

Idag kommer hela familjen Eklund och hälsar på oss. Det var läänge sedan vi träffade alla familjemedlemmar på samma gång. Åsa och Astrid har ju varit i Dalarna hela våren och Anders jobbar ju på sjön, så han är iväg 6 veckor i stöten. Men nu är de hemma i Göteborg allihop!  Det ska bli jättetrevligt att ses. Lilla Astrid har hunnit fylla halvåret. Det händer ju himla mycket i utvecklingen så det kommer nog vara en "ny" liten tjej vi träffar som kan en massa färdigheter.  Vi trotsar tråkvädret här i Mark, med regn och gråa moln och grillar ikväll. Man kan ju faktiskt sitta inne och äta. Så nu när Agnes tar sig en lur ska jag plocka lite här hemma och fundera ut vad vi ska äta. 

Av Jempajenny - 10 juni 2009 09:33

Inatt var det dags igen! Vid 00.20 vaknade Agnes och gnällde. Sambon gick in men tog upp henne till oss ganska snabbt. Och sedan började det... När hon nästan kommit till ro, började hon gråta igen och tillslut arbetade hon upp en helt hysterisk gråt! Vi fick tända lampan och sätta henne upp för att hon slutligen skulle komma ur "loopen". Och när hon lugnat ner sig och nästan somnat började hon gråta igen! Så då gick jag upp och hämtade lite Alvedon. Efter det somnade hon ganska snabbt.


Men vid 05.15 vaknade hon, fick välling och ville inte somna om trots att hon helt klart inte sovit färdigt. Så vi gick upp, men lade oss igen vid 06.45 och sov till 08.15 Det är helt underbart att få ligga så länge i sängen! 


Agnes har lite temp idag också, 37,7 grader, så det blir ingen simning denna vecka heller. Trist, för idag var sista drop-in-gången. Men vi kan ju åka och bada på egen hand. 


Just nu är skruttan inte på sitt bästa humör så jag får nog ta och underhålla henne lite... 

Presentation


Välkommen! Så trevligt att just du hälsar på. Lämna gärna ett avtryck innan du går - det gör mig så glad att få kommentarer! För mer information om mig och bloggen klicka här nedan på "Visa presentation"

Lämna ett avtryck!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Mina barn

  • Lilypie Third Birthday tickers
  • Lilypie First Birthday tickers

Samarbetpartners

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Omröstning

När tror ni Angus bestämmer sig för att titta ut?
 26-27 december
 28-29 december
 30-31 december
 1-2 januari
 3-4 januari
 5-6 januari
 7 januari på BF!
 8-9 januari
 10-11 januari
 12-13 januari
 14-15 januari
 16-17 januari
 18-19 januari
 20-21 januari

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards