En dans med svåra steg...

Alla inlägg den 25 juni 2009

Av Jempajenny - 25 juni 2009 22:50

Jag glömde ju! Jag träffade ju Jennie nere på GeKås idag också!


Jätteroligt att träffas i verkligheten. Det föll sig så att vi var i Ullared samma dag och då var det ju bara tvunget att vi skulle sammastråla.

Jag har nog varit inne på Jennies blogg så gott som dagligen sedan i januari, så det känns ju nästan som om man "känner" varandra. Och nu fick vi alltså ses IRL.


Hoppas det blir fler gånger vi ses...

Av Jempajenny - 25 juni 2009 22:40

För de som är intresserade så gick bilen inte igenom besiktningen. :-(

Morfar/pappa bytte ju styrstag och lager vänster fram och på besiktningen fick spindelleden höger fram nedslag då den var glapp. Så det måste bytas. Och så hade vi missat en trasig lykta. Nu får vi punga upp med 1358 pengar till. Men morfar/pappa hjälper ju oss att fixa det med, så det blir ju betydligt billigare än om vi hade lämnat in den på verkstaden. 


Ikväll har vi varit ute och kört igen och idag fokuserade vi på stadskörning så jag verkligen fick öva på växlingen. Det gick mycket bättre måste jag säga! Kul att det händer grejer så snabbt. Nu ser jag jättemycket fram emot körlektionerna nästa vecka! 


Imorgon åker sambon och morfar/pappa till Göteborg för att hämta den där spindelleden till bilen. Jag tror inte vi följer med. Speciellt inte om Agnes nu har feber imorgon också. Det blir att stanna hemma. Kanske virka klart den där lilla mössan. 


Nu ska jag krypa ner alldeles ensam i den stora sängen... God natt med er!

Av Jempajenny - 25 juni 2009 22:20

Här kommer lite bilder på några av dagens inköp från GeKås i Ullared.


Idag blev det faktiskt lite kläder till mig också. 2 par 3/4-byxor; de turkos i velour och de svarta i trikå. Dessutom 2 st 2-pack med 3/4-långa tights i microfiber. Jag ville egentligen ha en jeanskjol, men det blev en blå i linne/viskos-blandning i stället. Modellen var jättesnygg!


Sedan så fick ju Agnes lite grann också. En solskyddsdräkt till, en badrock, nappar och blöjtrosor. De hade också fått in en del Barbapapa-saker. Den lilla ovala grejen för 10,95:- är en "magiskt" handduk (sådan där som sväller, ni vet...) Och så fick skruttan ett bäddset av mormor. Den uppmärksamme ser att det är samma tyg som Agnes gardiner! Det ni! Matcha ska det göra... ;-)

Lite bestick och tallrikar till sommarens utflykter. Fryspåsar, solskyddskräm, balsam och tandborstar är alltid bra att ha hemma. 


Och lite presentpapper i barntema med matchande snöre behövs nu när det drar ihop sig till 1-årskalas... 


Det var det mesta av dagens inköp!







Av Jempajenny - 25 juni 2009 22:05

Dagens Agnes i full färd med att inventera morfars slevförråd. Enbart iförd blöja då vi märkte på GeKås att hon kändes varm och när vi kom hem och tog en temp hade hon 39,4! Men det har inte märkts på hennes humör att hon hade så hög feber. Hon har sovit lite mer under dagen bara. 


Inatt sover Agnes och sambon i källaren där det är svalt och skönt. Bra mycket bättre än 27 grader i vårt sovrum...

Av Jempajenny - 25 juni 2009 09:31

Det är helt galet vad veckorna rullar på. Det var ju nyss söndag...

Vi nattade Agnes i vår säng igår kväll och då somnade hon utan större protester vid 19.30-tiden Men det känns lite olustigt att ha henne liggandes i vår säng. Det är tur att hon ger sig till känna så fort hon vaknar! 

Sedan sov hon gott hela natten till strax innan 05, då hon fick välling och somnade om till 06.30 Då ville hon ta morgon och sambon gick upp med henne. Det är väl bara att inse att vi får ha Agnes hos oss nu en period.Vilket vi inte behövt (annat än på morgontimmarna) sedan hon var runt 5 månader!


Agnes ligger och sover i vagnen nu. Vi hoppas på att hon sover drygt en timme i alla fall. Sambon ska vara på besiktningen uppe i Borås vid 10.35 Vi ger Agnes en tidig lunch och sedan drar vi sydöst mot shoppingmeckat Ullared. 


Så ser dagen ut för oss. Vad har ni för planer?

Presentation


Välkommen! Så trevligt att just du hälsar på. Lämna gärna ett avtryck innan du går - det gör mig så glad att få kommentarer! För mer information om mig och bloggen klicka här nedan på "Visa presentation"

Lämna ett avtryck!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Mina barn

  • Lilypie Third Birthday tickers
  • Lilypie First Birthday tickers

Samarbetpartners

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Omröstning

När tror ni Angus bestämmer sig för att titta ut?
 26-27 december
 28-29 december
 30-31 december
 1-2 januari
 3-4 januari
 5-6 januari
 7 januari på BF!
 8-9 januari
 10-11 januari
 12-13 januari
 14-15 januari
 16-17 januari
 18-19 januari
 20-21 januari

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards