En dans med svåra steg...

Alla inlägg under juni 2009

Av Jempajenny - 15 juni 2009 12:31

Agnes bara sover och sover... Hon somnade 10.30 och sover fortfarade. Hon som sov så länge inatt... Nu kommer den där misstänksamma mamman fram igen!

Av Jempajenny - 15 juni 2009 10:23

Här kommer resultatet från helgens shopping! Jag köpte kläder i stl 80, både nu till sommaren men också till hösten. En sak som är säker är ju att Agnes kommer att växa i dem...


Vi började vår shoppingrunda i Haga, i Villevallabutiken. De hade en hel del rea med det var utplockat i storlekarna så det blev bara 2 bodysuits att ha i sommar under varma dagar. 

Sedan styrde vi kosan mot Po.p på Vallgatan och där blev det en tunika och en klassisk Po.p-tröja i turkos.

Tunikan kommer att bli fin nu i sommar, med vita, cerise eller orange tights. Till hösten kan ju Agnes ha den som blus till byxor och med en kofta över. Den rutiga tunikan var sambons favorit!


Sedan var det dags för Lindex. Eller ja, vi hann faktiskt med 4 olika Lindexbutiker. Märkligt nog så varierar deras reor en del. Men det mesta var ju ändå det samma. 3 bodies blev det.

Och ett gäng byxor... (de längst till höger är dock från KappAhl)

Jag tänkte att man kunde matcha bodisarna och byxorna lite. Och så försökte jag ju tänka på vad jag redan hade hemma. Men jag måste säga att jag tycker att Lindex velourmjukisbyxor är outstanding. De håller färg och form hur mycket man än tvättar och tumlar dem! 






Slutligen blev det ett par ful-snygga sparkbyxor från Lindex, ett par bruna leggings och 2 par vita spetssockor från Åhlens. Jag hade helt missat att de byggt ett nytt, 3-vånings Åhlens på Kungsgatan och kände mig helt vilsen när vi var därinne.




Ja, det var resultatet av helgens shopping. För knappt 900:- tycker jag att jag fick mycket kläder till Skruttan.

Av Jempajenny - 15 juni 2009 08:16

Agnes sov till 07.45 idag!! Jag tror fortfarande inte att det är sant... Ja, hon var naturligtvis vaken en stund vid 04.30 och fick flytta in till oss och fick en flarra välling. Men sen sov hon till 07.45 Det verkar ju onekligen som om det är någon förändring på G. Först 06.15 två dagar i rad, i går 07.30 och idag 07.45 Me like!


Och hon somnade inte senare igår utan faktiskt strax innan 19. Ja, de här nya vanorna (?) köper vi rakt av! Inget snack om saken.


Nu ska vi slänga ihop lite frukost här och så ska jag börja fota Agnes nya kläder. 

Av Jempajenny - 14 juni 2009 14:59

Vi blev kvar i Götet hos familjen Eklund igår. Efter en lång dags shopping, räkfrossa och vin beslöt vi att stanna över natten.Det märks dock att Agnes är mer "med" nu för tiden och känsligare för omställingar. 


Agnes somnade som vanligt runt 19.30, men vaknade efter knappt en halvtimme och ville inte somna om. Så det var bara att ta upp henne och så fick hon vara med uppe en stund. Hon och Astrid badade tillsammans och hade plasktävling och labradorerna fick sig en omgång. Vid 21.30 bestämde jag att hon minsann fick sova och efter lite gråt och tandagnisslan somnade hon. Vid 03 vaknade hon och ville inte somna om på egen hand så då fick hon trängas med oss i 120-sängen. 05 vaknade hon igen, fick välling och låg och basslade runt en stund men hon somnade om och sov till 07.30 Fattar ni - halv åtta! Helt galet! Så hela dagens mat- och sovschema har blivit knasigt.


Vi kom hem för någon halvtimme sedan och familjen Eklund dyker nog upp när som helst. Sambon och Anders bestämde att de skulle mecka bil idag, så de har fixat delar och ska leka mekaniker nu i eftermiddag. De vill nämligen gärna att vi ska föja med till Danmark på minisemester, men vår bils hjullager är kaputt så vi vågar inte ge oss iväg utan att det fixas. 


Så det blir ytterligare lite bloggtorka här i dag. Men ni ska veta vad jag har shoppat kläder till Agnes i Göteborg. Oj, oj, oj! Det var ju rea i varenda butik så nu har det blivit en liten garderob i stl 80 också. Jag visar självklart så fort jag hinner. 


Slutligen TACK för kommentarer och röster i omröstningen. Jag kikar in hos er när gästerna återvänt hemåt. 

Av Jempajenny - 13 juni 2009 08:14

Ni kan ju roa er genom att göra omröstningen här till höger...

Av Jempajenny - 13 juni 2009 08:04

Natten var väldigt lik gårdagens natt, förutom ett uppvak runt 02. Men annars vaknade Agnes runt 04, hon fick komma till oss och fick välling och sov till lite efter 06. Jag kan säga att den där extra timmen på morgonen känns som en gudagåva! Vi håller allt vi har för att det är ett trendbrott på G... *hoppas, hoppas, hoppas!*


Nu ska vi göra oss iordning här för att bege oss mot Göteborg när vi är klara. Vi passar på att åka när Agnes ändå tar sin förmiddagslur. Med andra ord bli det inte så mycket bloggande idag. 


Ha en härlig lördag! 

Av Jempajenny - 12 juni 2009 22:12

Jag har hängt en del på FamiljeLiv nu ikväll. Jag måste säga att det finns en hel del galna, fanatiska människor där. Men god underhållning och tidsfördriv kan det dock vara emellanåt.


Med det säger jag God natt!

Av Jempajenny - 12 juni 2009 20:38

Det har varit strul med Bloggagratis ikväll, så det har blivit en helt ofrivilligt bloggfri kväll hittills.


Jag blir faktiskt stressad när det inte fungerar... 


Egentligen har jag väl inte så mycket att skriva om. Jag gjorde en urrensning bland Agnes kläder. Fick ihop en trådback med bodys, byxor och annat i stl 68. Till hösten ska jag verkligen gå igenom allt igen och sälja av en del på Tradera. Men inte allt. Jag kan verkligen inte göra mig av med alla fina kläder utan en del behåller jag.


Jag tycker inte att jag har haft så mycket kläder i stl 74/80 men det hade jag visst... Det är mer än vad man tror i lådorna. Agnes har väldigt många klänningar och tights nu, kan jag säga.


Imorgon åker vi till Göteborg och vi försöker nog komma iväg ganska tidigt. Äntligen ska det bli ett besök i Haga och Villervallabutiken. Jag älskar Villervallas kläder! Men har inte gjort ett besök där sedan Agnes föddes! Fattar ni?! Så nu ska det äntligen bli av. Och så hoppas jag på en tur in på Po.p också. Det är väl egentligen inget speciellt jag söker där, men man vet ju aldrig. Kanske gör man jordens klipp...?

Presentation


Välkommen! Så trevligt att just du hälsar på. Lämna gärna ett avtryck innan du går - det gör mig så glad att få kommentarer! För mer information om mig och bloggen klicka här nedan på "Visa presentation"

Lämna ett avtryck!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Mina barn

  • Lilypie Third Birthday tickers
  • Lilypie First Birthday tickers

Samarbetpartners

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Omröstning

När tror ni Angus bestämmer sig för att titta ut?
 26-27 december
 28-29 december
 30-31 december
 1-2 januari
 3-4 januari
 5-6 januari
 7 januari på BF!
 8-9 januari
 10-11 januari
 12-13 januari
 14-15 januari
 16-17 januari
 18-19 januari
 20-21 januari

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards