En dans med svåra steg...

Alla inlägg den 7 april 2009

Av Jempajenny - 7 april 2009 22:39

Jo, idag fick vi ju presenterna från Bambino MAM med posten också. Agnes är ju månadens baby på deras hemsida. Det var iallafall en turkos haklapp, en tandborste och en turkos matskål med gult lock. Det är en sugkopp i botten också så att skålen inte far runt när bebisen ska äta själv. Fina saker!



Fast jag trodde nog att de skulle skicka nappar...

Av Jempajenny - 7 april 2009 22:22

Då är vi hemma igen. Och har så varit en stund. Jag blir så glad när jag loggar in på bloggen och har tolv (12!) nya kommentarer! Tack alla, för det! Och fortsätt kommentera. Det känns lite mer verkligt då, att ni faktiskt finns där ute och läser det jag skriver... Nog om det!


Först var vi ju och hälsade på hos Pelle och Martina i Holsljunga. Agnes tycker ju det är kanonkul att träffa andra bebisar och leka med. Pelle var väl så där road till en början, men han mjukades snart upp! En riktigt sötnos är han!


Sin vana trogen, snodde hon Pelles napp! Två gånger... På mittenbilden provar Agnes Pelles coola lekhjälm. Och visst är det märkligt att de alltid ska leka med samma saker.


Pelle har en jättefin gung-

elefant som heter Helmut. Och den fick Agnes prov-

gunga.











Det blev ju en hel del bilåkande också så jag fick muta Agnes med lite smörgåsrån och majskrokar:


 

Väl i Göteborg insåg jag att Anders skulle köpa en helt ny dator, men det blev lite farande fram och tillbaka ändå. Först NetOnNet, sedan Mediamarkt och sen tillbaka till NetOnNet igen... Dagen avslutades med god pizza hemma hos Anders. Tack för den! 


Agnes sov en hel del i bilen på eftermiddagen, närmare bestämt 2 timmar så hon hade lite svårt att komma till ro ikväll och somnade inte förrän i bilen hem. Då var klockan nästan 20.30 Vi får väl se hur natten blir... 


Nu blir det stressigt i morgon, att hinna packa allt innan vi måste åka strax innan kl. 10. Hua! Men Agnes lär väl vakna runt 06 och då har vi faktiskt 4 timmar på oss. Den sista maskinen med tvätt får gå nu inatt, så torktumlar vi det imorgon bitti. 


På återseende!

Av Jempajenny - 7 april 2009 11:50

Eller ett tillägg till dagens planer....


Herr Eklund är på väg ner till Göteborg från Dalarna och på tåget ner kraschar hans laptop, i vilken han har en massa viktiga dokument han behöver imorgon då han mönstrar på nytt jobb som överstyrman. Detta innebär att vi får åka till Göteborg efter Holsljunga och hjälpa Anders att åka runt och leta datordelar...


Så vi blir borta hela dagen. Inte mycket inlägg idag heller då, vill säga.Nu ska vi äta lunch och sedan bär det av till Martina och Pelle. 

 

Ha en bra dag!

Av Jempajenny - 7 april 2009 10:42

Vår dotter är ett litet yrväder. Överallt och ingenstans - inte still än sekund. Nu har hon dessutom börjat ta sig små turer på egen hand. Igår kväll kröp hon ut i köket och kollade läget. Nu kryper hon runt här i vardagsrummet. Jättekul, men man får ju ha koll på henne hela tiden så hon inte hittar på något bus. Eller käkar upp blomjorden...

Men några stunder om dagen är hon i alla fall tyst och stilla:



När hon sover...

Av Jempajenny - 7 april 2009 09:35

Så här fint blev det med våra nya tandborstmuggar:


Egentligen skulle vi bara köpa en till Agnes. Men så kom sambon på att det kanske kunde vara bra att ha varsin så det inte skulle bli som för ett par veckor sedan... Nere på GeKås gick sambon och hämtade ytterligare två muggar. När han kom tillbaka utspelar sig följande samtal:


Sambon: Jag får den med giraffen, för jag är lång... Och Agnes får den med krokodilen för hon bits och har vassa tänder... Och du får den med elefanten, för att du...hm...

Jag: För att jag är tjock?!

Sambon (skrattar): Näe, det sa jag inte!

Jag (skrattar också): Nä, just det...


Och där var samtalet slut...


(Observera vår ascoola discolampsspegel!

Av Jempajenny - 7 april 2009 09:20

Men vad hände nu?!


Kollade besöksstatistiken för igår och helt plötsligt har över 200 besökt oss... Galet! Och jättekul! Och lite läskigt...


Ni är hjärtligt välkomna allihop! Tack för att ni besöker oss och lämnar roliga, charmiga, gulliga, intressanta kommentarer. Fortsätt med det!

 

Stora kramen till er alla!

Av Jempajenny - 7 april 2009 08:42

Agnes har sovit riktigt bra inatt. Inga uppvak mellan 19.30-04 Däremot kom hon inte riktigt till ro vid 04 så hon fick komma till oss redan 04.30, ammade lite och somnade om och sov till 06.30 Jätteskönt!


Idag blir det att tvätta lite. Dels nya kläder och dels sådant som ska med till Eskilstuna. Ska sätta mig och skriva en packlista under dagen. Det är ju mycket att tänka på att ta med när man har liten. 


Så ska vi till Holsljunga och hälsa på Pelle och Martina. Martina gick i samma föräldragrupp som oss innan bebisarna kom och nu träffas vi ibland. Kul att ha följts åt under graviditeten och nu se bebisarna växa. Agnes gillar Pelle... Sist vi var där rullade hon över på mage och lade sig gränsle över honom... Vi får se vad hon hittar på idag!

Presentation


Välkommen! Så trevligt att just du hälsar på. Lämna gärna ett avtryck innan du går - det gör mig så glad att få kommentarer! För mer information om mig och bloggen klicka här nedan på "Visa presentation"

Lämna ett avtryck!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Mina barn

  • Lilypie Third Birthday tickers
  • Lilypie First Birthday tickers

Samarbetpartners

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Omröstning

När tror ni Angus bestämmer sig för att titta ut?
 26-27 december
 28-29 december
 30-31 december
 1-2 januari
 3-4 januari
 5-6 januari
 7 januari på BF!
 8-9 januari
 10-11 januari
 12-13 januari
 14-15 januari
 16-17 januari
 18-19 januari
 20-21 januari

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards